Praktisk informasjon

OVERNATTING: Trenger du/dere overnatting i forbindelse med Eplene i Messehagen? Det er flere hoteller på Steinkjer, som er 30 kilometer unna. I tillegg tilbys overnatting i et eget hus på Vellamelen, som ligger ved Riksvei 17 omlag ei mil fra arenaen. Her er det selvkost og gjester bes om å ta med sengetøy/håndklær. Overnatting koster 500 kroner per natt per person. Les mer her: http://gruveteater.no/2016/08/trenger-du-overnatting/

MAT: Det vil bli solgt mat og drikke både før og etter forestillinga. Rastkul’n, som vår restaurant heter, åpner klokka 18.00. Det gjør også billettluken, der man kan betale for eller hente reserverte billetter. Dermed er det god tid til å spise eller drikke noe og se årets kunstutstilling før forestillinga starter. Det selges også mat og drikke i pausen.

Årets utstilling er et fotokunstprosjekt som er et samarbeid mellom fotograf Yngve Mandal Svendsen og skuespiller Evy Kasseth Røsten. Kunstutstillingen åpner kl. 18.00.

Hvordan kommer du deg til Eplene i Messehagen?

Kommer du med bil blir du henvist til parkering ved Coop Prix i sentrum av Malm. Det er cirka 600 meter å gå fra parkeringsplassen til gruveområdet der forestillingen spilles. Det vil stå parkeringsvakter med gule vester og hjelpe deg med en gang du kommer ned til Coop Prix. Det er også handicapparkering, nært amfiet.

Her er noen veibeskrivelser til Malm, fra forskjellige startdestinasjoner:

 

kart-trondheim-e6

Trondheim – Malm, via E6.

Trondheim – Malm, med ferge.

Trondheim – Malm, med ferge.

Grong – Malm, E6

Namsos – Malm, via Rv17.

Namsos – Malm, via Rv17.