Verdens beste barnekonsert

Rasmus og Verdens beste band tar turen til Malm lørdag 10. september. Da blir det konsert for både barn og voksne i Fosdalen Amfi klokka 13. Billetter koster 100 kroner for barn og 200 kroner for voksne.

Rasmus og Verdens beste band spiller for både barn og voksne i Malm den 10. september.

Rasmus og Verdens beste band spiller for både barn og voksne i Malm den 10. september.

Det suksessfulle bandet har holdt på siden 2007 og har blitt nominert til Spellemann for beste barneplate tre ganger. De vant to av tre ganger, med platene «Kyssing e hæsli» og «Puppan te pappa». Det er Rasmus Rohde som står i spissen for bandet. Han er både musiker og dramatiker og er den som har skrevet «Eplene i Messehagen». Verdens beste band består av Erlend Smalås, Jovan Pavlovic og Øyvind Flaarønning Smidt.

Billetter kan du kjøpe her: http://kultar.no/referanser/rasmus-og-verdens-beste-band-2/

Etter forestillinga «Eplene i Messehagen» lørdag 10. september spiller Rasmus Rohde for voksne i Verraparken. Ta turen!