Konkurranse: Eplene på tur

Plakaten vår er så fin at den må ut i verden! Derfor ruller vi nå i gang konkurransen Eplene på tur på Instagram og Facebook, der du kan vinne billetter til forestillingen. Det du trenger for å delta er å ha eller kjenne noen som har en printer, å ha eller kjenne noen som har en Instagram- eller Facebookkonto og en mobil med kamera. Da kan du delta på følgende vis:

1. Print ut plakaten til Eplene i Messehagen (den finner du HER)

2. Ta et bilde der du holder opp/henger opp plakaten på det stedet du er, det være seg Hjellbotn, Trondheim, Stavanger, København eller Ulan Bator (gjerne med et landemerke i bakgrunnen).

3. Last opp bildet på Instagram og skriv hashtag #eplenepåtur, sted bildet er tatt og @epleneimessehagen. Eksempel: #eplenepåtur. Trondheim. @epleneimessehagen. Har du ikke Instagram laster du opp bildet på Facebooksiden Eplene i Messehagen 2014 (https://www.facebook.com/groups/11802196073/?fref=ts.) og merker bildet på samme måte som på Instagram.

4. Vi trekker 3 vinnere som får to billetter hver når kampanjen er over.

Kjør på! Her er vårt første bilde, tatt på Sainna i Malm.

#eplenepåtur. Sainna i Malm. @epleneimessehagen