Flinke dugnadsfolk

 

Dugnadssjefen i Lokalavisa

Dugnadssjefen i Lokalavisa

Med bare en knapp måned igjen til premieren på årets gruveteater er det på tide med en liten oppdatering på fremgangen nede ved gruvetårnet. Siden begynnelsen av juli har en variert gruppe på omkring ti staute karer brukt hver ledige time til å bygge opp det som kan sies å være en av de beste utendørs scenene i Trøndelag.  Virring av bor, hamring og lyden av diverse kjøretøy har fylt området, uavhengig av regn eller stekende sol.

Coop Prix har sponset arbeidet ved å gi gruppen kaffebrød til sine velfortjente pauser, men ellers har arbeidet vært helt uten betaling. Oppslaget i forrige ukes Lokalavisa Verran Namdalseid viser ikke bare alt arbeidet som går inn i en scene som denne men også hvor viktig dugnadsånden er for å få noe til!

Skuespillere og andre involverte setter i gang denne uken, og da skal scenen være klar så vel som 800 publikumsplasser på tribunen. Til sammen er omtrent 280 mennesker involvert i årets «Eplene i Messehagen», men ifølge produksjonssjef Geir Wannebo er det fremdeles plass om flere ønsker å være med på å gjøre årets oppsetting til en suksess.